Εταιρικό Προφίλ

Μάθετε περισσότερα για εμάς και την εταιρεία μας. Με επαγγελματισμό, συνέπεια και χαμόγελο, είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ QRENT

Η πιο αξιόπιστη εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη

Οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη, θα σας βοηθήσουμε σε 18ωρη βάση και θα σας προσφέρουμε την πιο αποτελεσματική λύση με βάση τις δικές σας ανάγκες ενοικίασης. Προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε στους πελάτες μας συνοπτικές, έγκαιρες και οικονομικές υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Δίπλα σας σε κάθε βήμα

Η QRENT είναι ένα γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη, κοντά στο αεροδρόμιο Μακεδονίας (SKG). Ο στόλος μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων με μέση ηλικία δύο ετών, που κυμαίνονται από μικρά αυτοκίνητα πόλης έως πολυτελή sedans και από mini-van έως SUV (4 × 4). Οι επιλογές σας περιλαμβάνουν αυτόματα, πετρελαιοκίνητα ή ειδικά επιβατικά οχήματα, καθώς και πολυτελή vans VIP, τα οποία παρέχονται με ή χωρίς επαγγελματίες οδηγούς.

Κάθε φορά που ενοικιάζετε αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη στο γραφείο QRENT, σας εγγυόμαστε ότι θα οδηγείτε άνετα, πολυτελή και πάνω απ’ όλα, με ασφάλεια.

Βασικά στοιχεία για τη Θεσσαλονίκη

Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, μετά την Αθήνα. Χτισμένη κοντά στη θάλασσα, είναι μια σύγχρονη μητρόπολη που φέρει τα σημάδια της θυελλώδους ιστορίας και του κοσμοπολίτικου χαρακτήρα της, που της προσδίδουν ιδιαίτερη ομορφιά. Ο Λευκός Πύργος, ένα κτήριο του 15ου αιώνα, είναι το σύμβολο της πόλης.

Το περιοδικό National Geographic περιλάμβανε τη Θεσσαλονίκη στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, ενώ το περιοδικό Financial Times FDI για το 2014 χαρακτήρισε τη Θεσσαλονίκη ως την καλύτερη μέση ευρωπαϊκή πόλη του μέλλοντος για το ανθρώπινο κεφάλαιο και τον τρόπο ζωής.

Η Θεσσαλονίκη είναι ένας από τους σημαντικότερους εμπορικούς και επιχειρηματικούς κόμβους της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η θέση-κλειδί που έχει, ενισχύεται από τη φιλοξενία τριών πανεπιστημίων – μεταξύ των οποίων το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο που είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα – και από διάφορους διεθνείς οικονομικούς και πολιτικούς θεσμούς, όπως η Τράπεζα Εμπορίου και Ανάπτυξης του Εύξεινου Πόντου, το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (CEDEFOP), το Γραφείο για το Σύμφωνο Σταθερότητας για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, το Ινστιτούτο Βαλκανικών Μελετών και το Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου.

Η πόλη φιλοξενεί επίσης το Κέντρο για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη ΝΑ Ευρώπη, το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ενημέρωση Επιχειρήσεων και το Κέντρο Γυναικών και Ειρήνης της UNESCO στα Βαλκάνια.

Το μοντέρνο στοιχείο της Θεσσαλονίκης συνδυάζεται αρμονικά με το παρελθόν της πόλης, που αποτυπώνεται στους αρχαιολογικούς χώρους, τις βυζαντινές εκκλησίες και τα ενδιαφέροντα μνημεία της. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αψίδες του Γαλερίου και της Ροτόντα, η αρχαία Αγορά, το Ρωμαϊκό Φόρουμ και η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, μια πεντάκλιτη βασιλική με κρύπτη κάτω από το ιερό. Θα πρέπει επίσης να επισκεφθείτε την Παλιά Πόλη, με τις παλιές βυζαντινές εκκλησίες και τα κτίρια της που διαθέτουν παλιά ελληνική και οθωμανική αρχιτεκτονική.

Αξίζει να επισκεφθείτε επίσης:
• το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης,
• το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού,
• το Επιστημονικό Κέντρο και το Τεχνολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης,
• τη Λαϊκή ζωή και το Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας και Θράκης,
• το Εβραϊκό Μουσείο,
• το Μουσείο Ατατούρκ,
• το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης,
• το Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης Θεσσαλονίκης (Λευκός Πύργος),
• το Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης,
• το Μουσείο Αρχαίων Ελληνικών, Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μουσικών Οργάνων.

Scroll to Top