Θεσσαλονίκη Ενοικίαση Αυτοκινήτου χωρίς Πιστωτική

Μοναδικές προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη ακόμη και χωρίς πιστωτική. Κλείστε σήμερα το αυτοκίνητο που επιθυμείτε και επωφεληθείτε από τις δωρεάν παροχές και τα προνόμια που σας παρέχουμε.

 
Παρακαλώ περιμένετε…

Μοναδικές προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη ακόμη και χωρίς πιστωτική. Κλείστε σήμερα το αυτοκίνητο που επιθυμείτε και επωφελειθείτε απο τις δωρεάν παροχές και τα προνόμια που σας παρέχουμε.

no-credit-card

Χωρίς Πιστωτική κάρτα

Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη χωρίς πιστωτική κάρτα, στις καλύτερες τιμές.

free

Δωρεάν Ακύρωση Κράτησης

Δωρεάν ακύρωση κράτησης μέχρι και 48 ώρες πριν την παραλαβή του αυτοκινήτου σας.

airport

Ενοικίαση στο Αεροδρόμιο

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης χωρίς κρυφές χρεώσεις.

QRENT.GR

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Στην QRENT ενοικιάζουμε ασφαλή και αξιόπιστα αυτοκίνητα στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης αλλά και σε πολλά άλλα σημεία. Προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς και πολλές δωρεάν παροχές. Εξερευνήστε την πόλη της Θεσσαλονίκης με ένα αυτοκίνητο από την Qrent και ανακαλύψτε τα μυστικά της. Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας μετά την Αθήνα, έχει πολλές κρυφές ομορφιές και πολλά ωραία μέρη. Ο καλύτερος τρόπος για να την απολαύσετε είναι με ένα αυτοκίνητο. Κάντε σήμερα ενοικίαση αυτοκινήτου στην Θεσσαλονίκη ακόμη και χωρίς πιστωτική και βγείτε πολλαπλά κερδισμένοι.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Ποιοτική & Αξιόπιστη ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη

Αν έρχεστε για δουλειά ή για διασκέδαση και χρειάζεται να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, εμείς στην QRENT θα σας παραδώσουμε το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο. Η αξιοπιστία αυτή δεν είναι λόγια του αέρα, αλλά δέσμευση καθώς καταλαβαίνουμε την άβολη θέση που θα βρεθείτε σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος του αυτοκίνητου.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Τα γραφεία μας είναι πάρα πολύ κοντά στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης (SKG). Ωστόσο, αν επιθυμείτε να σας παραλάβουμε από διαφορετική τοποθεσία, μπορούμε να το κανονίσουμε κατόπιν συνεννόησης. QRENT για ενοικίαση αυτοκινήτου στις φθηνότερες τιμές της αγοράς με γνώμονα την ασφάλεια σας και την άριστη και φιλική εξυπηρέτηση.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ

Online ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη χωρίς πιστωτική κάρτα

Συχνές Ερωτήσεις για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη

Για να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από την QRENT, βασική προϋπόθεση είναι ο οδηγός του οχήματος να έχει έγκυρη άδεια οδήγησης και να είναι σε ισχύ για τουλάχιστο 1 χρόνο.
Για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων ο οδηγός πρέπει να είναι τουλάχιστον 23 χρονών. Αν ο οδηγός είναι κάτω απο 23 χρονών , μπορεί να οδηγήσει με την αγορά ενός επασφάλιστρου με κάποιο
μικρό έξτρα κόστος.

Μπορείτε να καλέσετε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ. Το γραφείο μας απασχολεί υπαλλήλους με πλούσιες γνώσεις στην χρήση και διαχείριση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας. Για κρατήσεις πέραν του ωραρίου , υπάρχει ένα εφάπαξ επιπλέον κόστος Night Delivery Fee της τάξης των 20€. Καλέστε στο +30 6947 277 277, ή στείλτε μας email στο info@qrent.gr

Μπορείτε να πληρώσετε για την κράτηση σας με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα, στο γραφείο μας, την ημέρα που θα παραλάβετε το όχημα σας.

Πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορούν να χρησιμοποιούν το δίπλωμα τους για την οδήγηση οχημάτων στην Ευρώπη. Ένα Διεθνές δίπλωμα προτείνεται ειδικά στις χώρες όπου η Αγγλική γλώσσα δεν είναι η κύρια γλώσσα επικοινωνίας.

Όχι, δεν περιλαμβάνεται στο συμφωνητικό ενοικίασης του αυτοκινήτου σας!

Όχι, δεν μπορείτε να το κάνετε καθώς δεν περιλαμβάνεται στο συμφωνητικό ενοικίασης του αυτοκινήτου σας!

Όχι, δεν μπορείτε να το κάνετε καθώς δεν περιλαμβάνεται στο συμφωνητικό ενοικίασης του αυτοκινήτου σας!

Ναι περιλαμβάνεται στην τιμή.
Η ασφάλεια κάθε επιπλέον οδηγού μετά τον δεύτερο απαιτεί τα παρακάτω δικαιολογητικά: 1) Ελάχιστη οδηγική εμπειρία 1 (ένα) έτος, 2) Ο οδηγός πρέπει να έχει κλείσει τα 23 έτη ηλικίας.

Προσφέρουμε παιδικό κάθισμα, πλοηγός (GPS) και WiFi. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις παροχές στην σελίδα κρατήσεων

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ασφαλιστικές μας καλύψεις, στην σελίδα των όρων χρήσης.

Η εκκαθάριση της πληρωμής γίνεται με την παραλαβή του αυτοκινήτου. Εάν θέλετε να αλλάξετε την διάρκεια μίσθωσης του αυτοκινήτου σας, προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email στο info@qrent.gr είτε τηλεφωνικά στο +30 6947 277 277, για να βρούμε την καλύτερη λύση.

Η ώρα επιστροφής αναγράφεται στο μισθωτήριο συμβόλαιο σας. Εάν θέλετε να αλλάξετε την ώρα παράδοσης του αυτοκινήτου σας, προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email στο info@qrent.gr είτε τηλεφωνικά στο +30 6947 277 277, για να βρούμε την καλύτερη λύση.
Σε περίπτωση ατυχήματος με κάποιο αυτοκίνητο της QRENT, άσχετα αν είστε ο οδηγός του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου ή τρίτος, σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@qrent.gr ή τηλεφωνικά στο +30 6947 277 277.
Θα σας βοηθήσουμε και θα σας κατευθύνουμε για την καλύτερη και σωστότερη λύση!
Αν θέλετε να ακυρώσετε την κράτηση σας, προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 6947 277 277. Θα σας βοηθήσουμε στην διαδικασία ακύρωσης της κράτησης σας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας! Θα σας βοηθήσουμε και θα σας κατευθύνουμε για την καλύτερη και σωστότερη λύση!
Η κράτηση του αυτοκινήτου γίνεται σε πραγματικό χρόνο! Από την στιγμή που ολοκληρωθεί η κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας και λάβετε ενημέρωση μέσω email, να είστε σίγουροι ότι η κράτηση σας έχει πραγματοποιηθεί με επιτυχία.
Ναι μπορείτε να την αλλάξετε υπό προϋποθέσεις. Σας προτείνουμε να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο +30 6947 277 277 για να δούμε την διαθεσιμότητα του αυτοκινήτου και τυχόν αλλαγές στις χρεώσεις.
Από την στιγμή που ολοκληρωθεί η κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας θα λάβετε ενημέρωση μέσω email με τα στοιχεία της κράτησης και το voucher id.
Όχι δεν μπορείτε, υπάρχει μίνιμουμ όριο ενοικίασης 2 ( δύο ) ημερών. Χρησιμοποιήστε την φόρμα ενοικίασης αυτοκινήτου που βρίσκετε στα αριστερά της σελίδας για να ολοκληρώσετε την κράτηση σας!
Ναι υπάρχει όριο χιλιομέτρων για την ενοικίαση αυτοκινήτου από 1 ημέρα μέχρι 3 μέρες ενοικίασης και αυτό ορίζεται στα 150 χιλιόμετρα / ημέρα, ειδάλλως υπάρχει χρέωση 0,20€ / έξτρα χιλιόμετρο. Από την 4η μέρα ενοικίασης και έπειτα προσφέρουμε απεριόριστα χιλιόμετρα.

Σε κάθε κράτηση που γίνεται με την βασική Ασφάλεια CDW , υπάρχει απαλλαγή ευθύνης σε περίπτωση ζημιάς του οχήματος (800€ A,B,C και 1000€ C1,D,E,F,G,LUX) , την οποία απαλλαγή δεσμεύουμε από την πιστωτική κάρτα του ενοικιαστή , και την επιστρέφουμε όταν ο ενοικιαστής επιστρέψει το όχημα.

Σε κάθε κράτηση που γίνεται με την FULL INSURANCE F.D.W. ,  υπάρχει μηδενική απαλλαγή ευθύνης από τον ενοικιαστή σε περίπτωση εμπλοκής με άλλο όχημα , καθώς  δεν υπάρχει δέσμευση ποσού από πιστωτική κάρτα ως εγγύηση.

Είπαν για εμάς

Συνιστώ οπωσδήποτε την Qrent. Το προσωπικό είναι φιλικό και εξυπηρετικό. Σίγουρα θα τους ξανά προτιμήσω, όταν επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη!
Βάϊος Μαυρομιχάλης
Εξαιρετικό προσωπικό, καλές τιμές και καλά αυτοκίνητα. Σίγουρα θα ξανακάνω κράτηση από την QRENT!!
Μιχάλης Λαμπράκης
Άριστη επικοινωνία, με βοήθησαν πολύ σε ότι χρειάστηκα και στην καλύτερη τιμή της Θεσσαλονίκης. Η κράτηση έγινε γρήγορα και εύκολα. Τους προτείνω με κλειστά μάτια !!
Λευτέρης Κηπούλας
Scroll to Top